Мед за проблеми с бъбреците

ОРЕХОВО БРАШНО И МЕД
Един килограм пресен цветен мед, събран през пролетта, се оставя да ври заедно с буркана на водна баня, докато стане течен. После в меда се изсипва половин килограм орехово брашно, разбърква се добре и се оставя да престои един ден. Лечението продължава шест месеца, като се консумира по една супена лъжица от сместа два пъти дневно сутрин и вечер преди ядене. Постига се пълно оздравяване.
http://forum.rozali.com/

***

- Сока от 7 лимона,
- 200 мл. зехтин,
- 1 буркан 400гр. чист, натурален, захаросан мед (не от магазина), който се разтапя на водна баня ( в тенджерка се сипва вода, слага се буркана с меда и се поставя на котлона да ври на слаб огън, докато меда се разтопи напълно).
- Пресен магданоз. Вземате един двулитров плик за фризер, трябва да се напълни до горе с листа (само листата без дръжките) от магданоза ( много е, но такава е рецептата).
Всичко това се слага в дълбок съд и се пасира до хомогенна смес.
Пие се сутрин в 8, след това в 10, 12, 16, 18 часа.Колкото може (минимум 20 гр.)
http://forum.rozali.com/

***

Най-бързият начин за изчистване на камъните е като в 3 л вряла вода се слагат 3 суп. лъжици ленено брашно. Ври 10 мин. и след изстиване се добавят 2 лимона и 3 лъжици мед. Пие се 20 мин. преди ядене 3 пъти дневно по 1 винена чаша в продължение на 3 месеца, като камъните излизат без да усетите.
Рецептите на Петър Дънов - www.lekar.bg


Няма коментари: