Хубава идея

В HoneyBg попаднах на една хубава идея - виртуален щанд за регистрирани потребители на сайта, на който да могат да преставят своята продукция. Мисля, че е много добър начин за производители на пчелни продукти, които нямат свой онлайн магазин, а д ори и да имат, да представят себе си и да потърсят по-голяма популярност. Разбира се и фирми, които произвеждат стоки за пчеларството биха могли да намерят там поле за допълнителна изява.
Ето и страничката с идеята: http://honeybg.com/.
За съжаление в момента има само два виртуални щанда, дано да станат повече.
А това, което ми липсва на мен като потенциален потребител са снимките на продуктите - все пак един щанд би трябвало да има какво да покаже. Но предполагам, че и това ще стане.
Другото неудобство според мен е необходимостта да потърсиш условията за включване, чрез формата за контакт. Много по-удобно би било тази информация да е на разположение на регистрирания потребител, не е ли така?
Все пак - идеята е много добра и пожелавам успех!

Всъщност в портала има и други хубави идеи!
Българско знаме- Инициатива Българското знаме на всеки пчелин -
Идеята е всеки пчелар да постави българско знаме на пчелина си. Снимките ще бъдат публикувани на сайта, като инициаторите са готови да съдействат за закупуването на знамената и изпращането им до съответния адрес.

- Публикуване на сигнали за злоупотреба с пчелни продукти, като по този начин съдейства в борбата срещу злоупотребата с пчелните продукти и заблудата на потребителите.




Няма коментари: